Sposób przygotowania

PIERŚ KROIMY W KOSTKĘ, OPSYPUJĘ PRZYPRAWAMI I OBSMAŻAM NA PATELNI. PO CHWILI DODAJĘ CEBULĘ POKROJONĄ W KOSTKĘ. PO ZESZKLENIU CEBULI DODAJĘ MARCHEW STARTĄ NA TARCE ORAZ ANANASA I KUKURYDZĘ.DODAJĘ KETCHUP I DUSZĘ OK.30 MINUT. NA KONIEC DODAJĘ POSIEKANĄ PIETRUSZKĘ.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takiego kurczaka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takiego kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !