Przepis i sposób przygotowania na: salatka z feta
kapuste szatkujemy,
pomidora,papryke i cebule kroimy w kostke,
mieszamy wszystkie skladniki
polewamy salatke sosem greckim
posypujemy koperkiem
ser feta |
25 dag
|
kapusta pekińska |
1/2 szt
|
kukurydza konserwowa |
1/2 szt
|
oliwki zielone |
10 dag
|
pomidor |
2 szt
|
papryka czerwona |
1 szt
|
cebula czerwona |
1 szt
|
koperek |
1 lyzka
|
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat |
1 (do sałatek)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: