Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso najlepiej dzien pzred gotowanie natzreć czosnkiem, przyprawami,, dodatkowo oliwą. Takie mięsko jest przez całą noc w lodówce. Boczek, kroimy , podsmażamy z żeberkami . Kiełbase kroimy w kostkę podsmażamy na tłuszczu wraz z pokrojoną w kostkę kiełbasą wraz z pozostałym mieśem.


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja robię ale beż grzybków :) ale Twój też może być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Przez samo patrzenie człowiek robi się głodny ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam, to jest cos co najbardziej lubie, uwielbiam..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !