Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w duże kawałki, włożyć z szynką do dużego garnka i zalać coca-colą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować ok. 2h. Wyciągnąć szynkę i odstawić do wystygnięcia. Wyciąć w szynce wzory karo i powtykać goździki. Mięso posmarować musztardą i posypać cukrem. Brytfannę wyłożyć folią aluminiową, włożyć szynkę i piec ok. 20 min. w 250 st.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    coś takiego :) ciekawe
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pierwszy raz spotkałam się z taką mieszanką smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !