Sposób przygotowania

Do garnka wsadzić kość i zalać wodą, dodać pokrojoną marchew, cebulę i ziemniaki w kostkę. Zagotować. Chwilę pogotować wrzucić makaron, gdy ziemniaki i makaron będą miękkie dodać starte ogórki. Osobno ugotować torebkę ryżu. Ugotowany ryż włożyć do garnka i dodać śmietanę. Na koniec przyprawić do smaku i dodać natkę pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    wielce ciekawy i złożony przepis, gratuluję pomysłu ale "mój stary" chyba tego nie zje :))) ( za dużo atrakcji smakowych) :)00
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo oryginalny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    gęsta i pyszna zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !