Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w cienkie plastry, posypać solą i pieprzem do smaku, cebule obrać i pokroić w krążki, ser żółty zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Karkówkę wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę , na to położyć cebulę, następnie starty żółty ser i majonez. Piec w piekarniku ok. godziny w 180°C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    tres bien ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !