Sposób przygotowania

Mięso osolić i doprawić pieprzem. Usmażyć płaskie kotlety. W rondelku zeszklić pokrojoną w paseczki cebulę, dodac pokrojone rónież w paseczki papryki i dusić aż lekko zmiękną. Chrzan wymieszać z keczupem i dodać do warzyw. Chwilę razem gotować. Bułki podpiec w piekarniku lub opiekaczu, włożyć w środek kotlet i sos warzywny.
Podawać od razu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładne i kolorowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    Ale konkretna buła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super smaczne dodatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !