Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Ryż sushi mieszam z ryżem białym. Dokładnie płuczę i zalewam wodą. Po kilkunastu minutach ryż płuczę już ostatni raz i przekładam do garnka.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Muszę wreszcie sie zabrać za sushi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ależ bym zjadła dzisiaj porcyjkę !
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super smaki
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    piękne kolorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !