Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przesiej mąkę na blat, zrób w środku dołek, wbij jaja, dodaj sól i oliwę.
Delikatnie mieszaj składniki, aż się połączą. Nastęnie zagnieć ciasto. Wyrabiaj ciasto az będzie spoiste, jeśli będzie zbyt twarde dodaj wody.
Uformuj kulkę i wstaw do lodówki na 20 min.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy najlepszy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    nie ma to jak domowy makaron
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ja robię na samych jajkach - ciasto jest bardziej zwarte

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !