Sposób przygotowania

Mięso mielony przyprawić. Uformować zgrabne kotlety. Rozgrzać grilla (użyłam elektronicznego) i przysmażyć mięso, aż będzie miało ładny kolor. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Pomidora sparzyć, pokroić na mniejsze kawałki. Ogórki pokroić na plasterki. Rozgrzać piekarnik, naciąć bułki i włożyć je do piekarnika, aby się podgrzały. "Dół" bułki posmarować ketczupem, położyc kawałek pomidora, ogórka, cebuli czerwonej, porcje usmażonego mięsa i przykryć drugą połówką bułki. Od razu podawać ;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow, narobiłaś mi smaka a jak jak zwykle na diecie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    też bym takiego skubnął ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wygląda super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale by takie zjadł, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !