Sposób przygotowania

Płaty śledziowe osuszyć ręcznikiem papierowym. Każdy płat śledzia posmarować z obu stron sosem chili z cytryną i oprószyć pieprzem cytrynowym. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na ćwiartki. Na płacie śledzia ułożyć ćwiartkę jajka i zwinąć w rulonik. Liście sałaty oraz natkę pietruszki umyć, osuszyć. Ruloniki podawać na liściach sałaty, ozdobić gałązką natki pietruszki.


mój nick muchomor

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    wow extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Wyglądają pysznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajne =)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    apetycznie podane :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smaczne śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !