Sposób przygotowania

boczek, cebulę oraz kiełbase kroimy w kostkę i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju. Kapustę zalewamy wodą, dodajemy ziele angielskie, liście laurowe i gotujemy. W osobnym naczyniu gotujemy ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę. Kiedy kapusta jest już miękka, dodajemy ugotowane ziemniaki oraz przesmażone mięso z kapustą, dodajemy kostkę wołową, przyprawy do smaku i gotujemy jeszcze 10 minut. Podajemy zupe

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kwaśne zupy
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię, pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Lubię taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !