Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Zeszklij cebulke, dodaj kumin i mielona kolendre (opcjonalnie). Wrzuc cebulke do miski, dodaj mielone, namoczona wczesniej bulke, lyzke musztardy, oregano, jajko oraz garsc szpinaku. Dodaj sol i pieprz. Dobrze wyrob mase reka. Mase uloz na desce do krojenia i podziel na 2 rowne czesci. Utworz 2 plaskie prostokaty. Na jednym prostokacie uloz ugotowane wczesniej jajka i przykryj je druga polowa mielonego. Postaraj sie dobrze zlepic klops na bokach, aby podczas pieczenia nie pekl w piekarniku.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie podana...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj zjadłabym taką :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ŚWIĄTECZNIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie. Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Super wygląda !!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    naprawdę świetnie wygląda
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajnie się nazywa i apetycznie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !