Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Polędwicę dokładnie myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, doprawiamy solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy mocno olej rzepakowy i obsmażamy polędwicę na złoto ze wszystkich stron, przekładamy na suchą patelnię (bez żadnego tłuszczu).


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moja rodzina bardzo lubi takie mięsko. Dzisiaj też mieliśmy na obiad polędwicę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już sobie wyobrażam ten delikatny smaczek polędwiczki
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne na każdą okazje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie zarumieniona
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    moje smaki , uwielbiam domowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !