Sposób przygotowania

Szynkę nacieramy czosnkiem, solą, pieprzem i mieloną papryką. Następnie układamy ją w naczyniu żaroodpornym lub blaszce do pieczenia. Szynkę posypujemy obficie majerankiem. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy przez około 60 minut, następnie przykrywamy szynkę papierem do pieczenia, żeby za bardzo się nie przypaliła i pieczemy przez około 30 minut.

Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    same pyszności dzisiaj
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale bym zjadła takiej szynusi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna jest taka domowa szyneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pyszny kawał mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !