Sposób przygotowania

Piers z kurczaka przecinamy na pół wzdłuż by powstały 2 cieńsze płaty. następnie wyciany z nich małe kawałki mięsa - można też spróbować wykroić różne kształty. Następnie każdy doprawiamy solą i pieprzem. Obtaczamy je w roztrzepanym jajku, a następnie panierujemy je w bułce tartej. Całość smażymy po dwóch stronach na rozgrzanym oleju i można już je podawać do obiadu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    dzieci na pewno uwilbiaja takie mini kotleciki:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowite kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    nie tylko dla dzieci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !