Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jako iż składników jest bardzo dużo każdy składnik będzie podany tylko w opisie jak wykonać potrawę.

Będzie czytelniej.

Najpierw przygotowujemy marynatę. Ja mieszam ze sobą:

-1 marynata klasyczna rozrobiona w 1/4 szklanki oleju
- dodaje do tego pół łyżeczki ziół prowansalskich
- pól łyżeczki majeranku
-pół łyżeczki pieprzu
-pół łyżeczki przyprawy do mięsa wieprzowego
-pół łyżeczki słodkiej papryki
-półtora łyżeczki czosnku granulowanego
-1 łyżeczka suszonej Bazyli lub 5 listków świeżej

Po rozmieszaniu marynaty wylewamy ją na nasz schab i wkładamy pod przykryciem do lodówki na całą noc


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    senninha

    wygląda bardzo soczyście :) super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !