Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto wymieszać ,aby miało konsystencję kwaśnej śmietany.Zamiast wody sodowej dodać piwo.Ser biały utrzeć z żółtkami i cukrem.Smażyć naleśniki na rozgrzanej patelni lekko posmarowanej skórką ze słoniny.Naleśniki nadziewać serem lub dżemem .Można już nadziane podsmażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj fajne takie "podchmielone" naleśniczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    naleśników dawno nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    naleśniki z marmoladą zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne nalesniki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    chmielne i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !