Sposób przygotowania

Pieczarki obrać i pokroić w drobną kostkę. Kapustę umyć i pokroić dość drobno. Na rozgrzanej patelni z jedną łyżką oleju smażyć pieczarki, aż puszczą sok. Następnie do pieczarek dodać kapustę i smażyć do miękkości kapusty, doprawić do smaku pieprzem i solą. Pieczarki i kapustę odcedzić z nadmiaru płynu, ostudzić. W dużej misce połączyć kaszę, pieczarki, kapustę, ser, jajko, pięć łyżek bułki tartej i doprawić do smaku jeśli jest taka potrzeba. Z gotowych składników formować kotlety, obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Gotowe kotlety smażyć na rozgrzanej patelni z olejem na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nigdy nie jadłam, ale na pewno by mi smakowały
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyglądają apetycznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie kotlety są przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super kotleciki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !