Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Po wystudzeniu obrać i pokroić w plasterki. Ze smalcu i mąki zrobić zasmażkę, którą następnie rozprowadzić mlekiem i zagotować. Do zasmażki włożyć ziemniaki, osolić co smaku, dołożyć listek laurowy i chwilę razem dusić. Pod koniec wsypać posiekany koperek, zdjąć z ognia i po chwili wlać śmietanę

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="purple"> <font size="2"><b> *** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) **** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="purple"> </font size="3">
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    spróbuje tylko może bez smalcu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !