Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasztet z wątróbką

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
400 g
wątrtóbki drobiowe
15 dkg
jajko
1 szt
majeranek
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z wątróbką

Wątróbki dusimy na oleju i rozgniatamy. Dodajemy do mielonego mięsa, wbijamy jajko, doprawiamy. Zapiekamy w piekarniku około pół godziny w 180 C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 17.02.2014 18:03
swojski pasztet lubię, i zawsze lubię dodać trochę wątróbek
Wojt@s
Wojt@s 23.03.2012 13:58
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak