Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek, posiekać byle jak i wrzucić do blendera. Dodać kapary, musztardę i jogurt grecki - zmiksować na dość gładką masę, dodając po trochę majonezu.
Sos doprawić pieprzem, cebulą, solą i miodem. Na koniec dodać drobno utartego korniszona.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    fajny przepis
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zamiast "typowej" musztardy francuskiej (nie każdy lubi musztardy ziarniste) można dodać, jak w tym przypadku, musztardę Dijon. Zazwyczaj jednak robię z ziarnistą.
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami oraz przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Uwielbiam ten sos, jest doskonały do ryb, jajek i wielu innych potraw.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !