Sposób przygotowania

Selera podzielić na łodygi, umyć, osuszyć i odciąć zdrewniałe i uszkodzone końcówki.
Łodyżki pokroić w 2-3cm odcinki i wypełnić nimi średnie słoiczki.
Składniki marynaty zagotować, lekko przestudzić i zalać selera.
Zakręcić słoiki i pasteryzować 20 minut. Odstawić dnem do góry i pozostawić do ostygnięcia.
Podawać do mięs, sałatek, kanapek.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="teal"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="teal">

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !