Sposób przygotowania

Gruszki dokładnie myjemy, osuszamy. Wykrajamy skórkę i dzielimy na 4 porcje. Każdą porcję zawijamy w plasterek szynki i układamy w naczyniu. Ziarna słonecznika prażymy na patelni bez tłuszczu i posypujemy nim gruszki.
Musztardę mieszamy w osobnej miseczce z miodem i octem winnym.
Plastry sera kroimy w paseczki, które układamy na kawałkach gruszek
Gruszki posypujemy otrębami pszennymi i polewamy sosem tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    no ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !