Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Usmażyć 20 naleśników.
Marchewkę, pietruszkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach ,dodać do kiszonej kapusty(przed gotowaniem kapustę należy wypłukać w zimnej wodzie)i gotować do miękkości.
Na oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, mięso mielone i pieczarki (wcześniej oczyszczone). Ugotowaną kapustę z warzywami, pieczarki, cebulę, przepuścić przez maszynkę lub drobno posiekać ,dodać starty żółty ser i przyprawić do smaku,curry solą i pieprzem.


Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !