Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso wołowe, wieprzowe oraz słoninę mielimy w maszynce. Czosnek obieram, zgniatamy i dodajemy do mięsa. Stopniowo doprawiamy mięso pieprzem i solą peklowaną - dokładnie wszystko mieszamy i próbujemy czy ma dobry smak.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Super - zero konserwantów, świetny smak - na wyjazdy lub "na czarną godzinę" jak znalazł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne, zaraz lecę po składniki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super smak takiego mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię taką :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    doskonałe mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomite są takie domowe weki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !