Sposób przygotowania

Awokado ubrać,usunąć pestkę a miąższ rozgnieść widelcem.Ogórek drobno pokroić.Wymieszać z awokado,dodać sok z cytryny i oliwę,zmiksować.Jeśli jest za gęsty można rozcieńczyć odrobiną bulionu z kostki.Doprawić solą,pieprzem,kilkoma kroplami tabasco i wymieszać z natką i koprem.Schłodzić.Podawać z kleksem jogurtu jako dodatek do mięs i wędlin.Przybrać oliwkami(niekoniecznie).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !