Sposób przygotowania

kurki obieramy, myjemy. Gotujemy je ok 20minut w wodzie solonej. Następnie w drugim naczyniu gotujemy udka z kurczaka. Odsączamy wodę z udek i dodajmy kurki wraz z tamtą wodą. Gotujemy troszkę razem. Dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną do zagęszczenia i jemy! Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawa jestem z czego obierasz te kurki - może ze skórki? Poza tym 20 minut gotowania a potem jeszcze razem z kurczakiem to dla kurek stanowczo za dużo - będą gumowate
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Kurki obiera się z zanieczyszczeń, z resztek ziemi. Co ty taka niedomyślna?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    dokładnie tak je obieram....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !