Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w kostkę, wstawić do patelni na rozgrzany olej, dusić aż będzie miękkie, cebulę pokroić w kosteczkę, podsmażyć z mięsem. Kapustę wypłukać, wstawić do gotowania, doprawić kucharkiem, solą i pieprzem do smaku. Gotować aż będzie miękka. Odcedzić z wody, podsmażyć, mięso zmielić, połączyć z kapustą. Makaron ugotować, połączyć z mięsem i kapustą, wszystko wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Uwielbiam takie łazanki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !