Sposób przygotowania

mięso oczyścić i umyć zalać zimną wodą dodać przyprawę i zagotować na małym ogniu,warzywa obrać umyć marchew pokroić w kostkę,pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach dodać do mięsa gotować razem ok 10min.brokuł podzielić na różyczki dodać do pozostałych warzyw razem z ryżem i gotować aż ryż będzie miękki doprawić do smaku solą,pieprzem i papryką,do miseczki wlać odrobinę wywaru dodać śmietanę wymieszać i zabielić zupę,zagotowaną zupę nalewać na talerze i podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Spoko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !