Sposób przygotowania

Parówki przekroić wzdłuż na połówki. Cebule obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na oleju, posolić, popieprzyć. Dodać parówki i podsmażyć z jednej strony, obrócić na drugą stronę, przykryć plasterkami sera. Patelnie przykryć pokrywką i całość zapiekać do rozpuszczenia sera.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Niby proste a jakie smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię z bułeczką
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    dobre na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja tez lubię !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    parowki uwielbiam zjesc, mompo wszytsko..pyszne z serem, pieczarkami itp:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne śniadanko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają apetycznie,śniadanie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pomysłowe sniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł na parówki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !