Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Cebulkę kroimy w kosteczkę. Cebulę podduszamy na oleju. Pieczarki przekładamy do garnka, dodajemy kilka łyżek wody oraz przyprawy i dusimy do miękkości. Dodajemy cebulkę, odparowujemy nadmiar soku. Gdy będą już miękkie dodajemy śmietanę. Na koniec pieczarki doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Możemy dodać również posiekany koperek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry dodatek do obiadu
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !