Sposób przygotowania

Pomysł na szybki obiad :) Uprzedzam, że jestem fanatyczką groszku konserwowego.

1. W garnku zagotuj wodę i ugotuj makaron tagiatelle ze szpinakiem.

W czasie gotowania makaronu przygotuj sos:
1. Na patelni rozpuść troszkę masła i podsmaż plasterki czosnku ( 1 ząbek ).
2. Wrzuć szpinak ( świeży lub mrożony ) i podsmaż, na końcu dolej trochę śmietany 12 - 18 %.

Wyłóż makaron na talerz, polej sosem. Na środku posyp żółtym serem i groszkiem konserwowym.

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kamil3

    mmmmmmmmmmmmmm pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !