Sposób przygotowania

Chleb namoczyć w wodzie. Cebulę podsmażyć na maśle i następnie wymieszać z odciśniętym z wody chlebem.
Do mięsa mielonego dodać jajko oraz przyprawy i wyrobić. Keksówkę wyłożyć folią aluminiową. Na jej dnie ułożyć połowę mięsa, później poasterki sera. Następnie plastry ogórków, warstwę chleba z cebulą, znów ogórki i ser. Na wierzch dać resztę mięsa.Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku w 200 stopniach przez 1 godzinę. Pod koniec pieczenia zdjąć folię, aby mięso się zrumieniło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !