Sposób przygotowania

Mięso pokrajać w kostkę i zrumienić na tłuszczu. Pod koniec dodać pokrajaną drobno cebulę, podlać wodą (szklanka) i poddusić. tak przygotowane wieczorem mięso wystudzić i odstawić do lodówki. Następnego dnia obrać warzywa, umyć, pokrajać w słupki lub zetrzeć na tarce o dużych otworach, dodać do mięsa i udusić do miękkości ok. 20 min. Potrawę podprawić zasmażką. Pod koniec duszenia można dodać obrane ze skórki i pokrajane w krążki 2-3 pomidory.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna wersja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    musi być pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !