Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, umyć, pokroić na mniejsze kawałki. Zalać wodą, posolić. Ugotować. Odcedzić. Ugnieść tłuczkiem do ziemniaków. Koperek umyć, osuszyć, drobno posiekać. Koperek, śmietanę oraz masło dodać do ziemniaków i utrzeć razem. Podawać na gorąco jako dodatek do mięsa i surówek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    moje ulubione:}
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z koperkiem polecam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbim
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    właśnie zjadłam na obiadek takie ....pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię pure.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne,tez takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    Takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !