Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować. Przełożyć do garnka, posolić, wymieszać. Podlać wodą, dodać łyżkę octu, gotować do miękkości. W razie potrzeby uzupełnić wodę, jeśli natomiast po ugotowaniu zostanie woda, należy ją odcedzić.


Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    koniecznie do roladki na niedzielę ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepsza kapusta do roladek i klusek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna do śląskich klusek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taką kapustę
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ś;oczny ma kolorek, bardzo apetyczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taką kapustę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !