Sposób przygotowania

Kapust? zetrze? na tarce o du?ych otworach, sparzy? wrz?c? wod? lub wymiesza? z odrobin? soli i gdy zmi?knie, odcisn??. Jab?ko obra?, usun?? gniazdo nasienne, i razem z obran? marchewk? zetrze? na grubej tarce. Ogórki i cebul? pokroi? w drobn? kostk?. Oliwki pokroi? w kr??ki. Wszystkie sk?adniki surówki wymiesza? ze ?mietan?, przyprawi? do smaku sol? i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajna
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Ekstra przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię surówki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    lubię takie surówki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !