Sposób przygotowania

Gotujemy ziemniaki, nast?pnie odcedzamy i ubijamy t?uczkiem.
Kapust? peki?sk? kroimy w kostk?, dodajemy starte jab?ko i marchewk?. Posypujemy zio?ami prowansalskimi, przyprawiamy sol? i pieprzem do smaku i dodajemy majonez. Wszystko mieszamy.
Schab rozbijamy, obtaczamy w jajku i bu?ce i pieczemy na z?oty kolor.
Ziemniaki nak?adamy na talerz, posypujemy koperkiem, k?adziemy schabowe i sa?atk?.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    tradycyjne i szybkie danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !