Sposób przygotowania

Filet kroimy na p?aty, tak aby mo?na by?o po rozbiciu zawin?c w nie farsz. Tak pokrojone filety przyprawiamy tymiankiem sol? i pieprzem, delikatnie rozbijamy.
Ser kroimy w paski.
Mas?o- mi?kkie mieszamy z posiekan? drobno pietruszk?.

Na ka?dy p?at fileta k?adziemy 2 paski sera oraz ?y?eczk? mas?a wymieszanego z pietruszk?, zwijamy. Moczymy w rozm?conym jajku i nastepnie obtaczamy w bu?ce tartej. Tak przygotowane zawijasy sma?ymy w oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KAROLA

    ja dodałam więcej masła, i jak się go kroi to ono tak fajnie wypływa:) super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    też takie robię, są super
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !