Sposób przygotowania

Wyci?? z mi?sa jak najd?u?sze plastry, resztki wrzuci? do posolonej wody z przyprawami, gotowa? ok. 10 minut, doda? warzywa i gotowa?. Gdy mi?so b?dzie mi?kkie, mi?so zmieli? z warzywami, wywar wymiesza? z namoczon? w zimnej wodzie ?elatyn?, doda? sól, pieprz i ocet do smaku i wymiesza? ze zmielon? mas?. Plastry po?o?y? na pó?misku, zala? mas? i wstawi? do lodówki. Przed podaniem poporcjowa?, posypa? posiekanymi jajkami, zala? majonezem i dekorowa? ogórkiem, pomidorem i natk?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Oj to nie dla mnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Super!Tylko skąd królika?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !