Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

królik po beskidzku

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

comer i zadnia cz??? w?dzone
1 szt
w?oszczyzna
1 szt
cebula
1 szt
jajko ugotowane na twardo
2 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat
2 ?y?ki
Sklep Prymat
pieprz ziarna
3 szt
li?? laurowy
1 szt
ziele angielskie
3 szt
Sklep Prymat
majonez
300 g
ogórek kiszony
1 szt
pomidor
1 szt
natka pietruszki
1 ?y?ka
ocet
do smaku
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: królik po beskidzku

Wyci?? z mi?sa jak najd?u?sze plastry, resztki wrzuci? do posolonej wody z przyprawami, gotowa? ok. 10 minut, doda? warzywa i gotowa?. Gdy mi?so b?dzie mi?kkie, mi?so zmieli? z warzywami, wywar wymiesza? z namoczon? w zimnej wodzie ?elatyn?, doda? sól, pieprz i ocet do smaku i wymiesza? ze zmielon? mas?. Plastry po?o?y? na pó?misku, zala? mas? i wstawi? do lodówki. Przed podaniem poporcjowa?, posypa? posiekanymi jajkami, zala? majonezem i dekorowa? ogórkiem, pomidorem i natk?.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 03.07.2012 07:39
super
Dorota37 01.07.2012 14:03
Super!Tylko skąd królika?
gusia1000 18.06.2012 19:19
Oj to nie dla mnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak