Sposób przygotowania

Kapust? zetrze? na tarce o du?ych oczkach, oprószy? sol?, wymiesza? i po 10 minutach odcisn??. Dyni? obra? ze skórki, usun?? w?óknisty mi??sz. Ogórki pokroi? w drobn? kostk?. Cebul? dymk? posieka? razem ze szczypiorem. Jab?ko obra?, usun?? gniazda nasienne i razem z dyni? zetrze? na grubej tarce. Jab?ko skropi? sokiem z cytryny. Wszystkie sk?adniki w?o?y? do salaterki, po??czy? z majonezem, przyprawi? do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale, nigdy takiej nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !