Sposób przygotowania

Cebul? pokroi? w kostk? i podsma?y? na patelni. Podgrzybki umy? i ugotowa?. Nast?pnie doda? do cebuli i sma?y? na patelni, na koniec doprawi? Veget?. Kapust? wycisn?? z nadmiaru soku i drobno poszatkowa?, a nast?pnie po??czy? z cebul? i podgrzybkami. Doprawi? sol? i pieprzem, doda? bu?k? tart?, po czym ca?o?? wymiesza?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszny ,kapusta z grzybkami mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Uwielbiam farsz do pierogów nawet bez pierogów :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    kapusta i grzyby - zdecydowanie mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ja zawsze staram się zrobić więcej i zamrażam... ale smaczny jest z każdymi grzybkami:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobry farsz to podstawa pierogów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetne,lubię pierogi z takim nadzieniem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    przydatny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam, właśnie dzisiaj robię takie pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !