Sposób przygotowania

Umyty kalafior zblanszowa? we wrz?cej osolonej wodzie, odcedzi?, ostudzi? i podzieli? na ma?e ró?yczki. Jab?ko obra? , zetrze? na tarce o du?ych otworach, skropi? sokiem z cytryny. Ziarna s?onecznika i sezam lekko upra?y? na suchej patelni. Olej sezamowy wymiesza? z musztard?, szczypt? soli, pieprzu i cukru. Ró?yczki kalafiora delikatnie wymiesza? z upra?onymi ziarnami i jab?kiem, pola? sosem musztardowym, posypa? posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    niciapn

    pychotka
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomys?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomys?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo pomys?owe i pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !