Sposób przygotowania

Grzyby moczę w wodzie przez noc. Kroję w drobną kostkę, razem z wodą, w której się moczyły podgotowuję do miękkości razem z zielem, liśćmi laurowymi. Podsmażam cebulkę pokrojona bardzo drobno. Dodaje do grzybów, uzupełniam wodą, gotuje ok.pół godziny. Śmietankę mieszam z łyżką mąki, rozprowadzam w zupie. Podaję z makaronem penne pokrojonym drobno i grzankami z chlebka. Smacznego ;)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    dobre na przypomnienie jesieni - pięknej złotej jesieni
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    smaczna zupka, za to mój brat nie lubi zup grzybowych hehe.. nie rozumiem go.. pysznosci;p
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    doskonały kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    jedna z moich ulubionych zup
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam takie zupki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Oj, jak ja lubię takie zupki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !