Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Udka myjemy, osuszamy. Każde udko smarujemy oliwą z każdej strony, potem posypujemy czosnkiem granulowanym, przyprawą do kurczaka, odrobiną pieprzu oraz papryką słodką. Odstawiamy na 15 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ale smacznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też lubię pieczone udka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo aromatyczne.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszny kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubimy tak przyrządzone udka, i obowiązkowo dodaję czosnek, najlepiej świeży ale jak go akurat nie mam (choć to rzadko się zdarza) daję granulowany :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !