Sposób przygotowania

wątróbke kroimy na kawalki, obtaczamy w mące i smażymy z obu stron. Cebulę kroimy w kostkę i szklimy razem z pokrojonym czosnkiem. Dodajemy przecier podlewamy wodą doprowadzamy do wrzenia dodajemy wątróbkę gotujemy 5 minut następnie doprawiamy kucharkiem pieprzem solą i majerankiem, zagęszczamy mąką. Podajemy z makaronem przyrządzonym wg przepisu na opakowaniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    musz? spróbowa? z w?tróbk? nie jad?am jeszcze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbka z makaronem ,nigdy tak nie jadłam ,czas spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !