Sposób przygotowania

Parówki kroimy w plasterki
Cebulę kroimy w większą kostkę bądź paseczki (jak kto woli)

W pierwszej kolejności podsmażamy na oleju cebulę by nabrała szklistego koloru. Następnie dodajemy do niej parówki i przyprawiamy szczyptą chili, pieprzem i solą. Wszystko razem podsmażamy, na koniec dodajemy łyżkę musztardy i dwie łyżki ketchupu. Mieszamy i chwilkę dosmażamy by składniki ładnie się połączyły.

i gotowe : )

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    z sosem czosnkowym pewnie rewelacyjnie smakuje : )
  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    w sumie to z ssem czosnkowym nie probowalam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne parówki
  • 2
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    z dodatkiem musztardy tego nie robiłam jeszcze ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    a musztarda zupełnie zmienia smak : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    zapewne. dlatego muszę spróbować :)
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !