Sposób przygotowania

Do ugotowanego makaronu dodajemy 2 łyżki oliwy i kilka listków posiekanej bazylii oraz melisy. Przed podaniem posypujemy parmezanem. Oliwki , melisę , bazylie siekamy mieszamy z łyżeczką oliwy i łyżeczką parmezanu , masa smarujemy filety i wkładamy do lodówki na pół godziny. Mozzarellę kroimy na cienkie plasterki , kładziemy na każdy filet i rolujemy spinając wykałaczkami , posypujemy mąką i smażymy na patelni na bardzo gorącym tłuszczu 15 minut. W tym czasie robimy sałatkę : Pomidory sparzyć pokroić w kostkę tak samo zrobić z mozzarellą , zioła siekamy dodajemy uprażone ziarna słonecznika , winogrona , 3 łyżki oliwy , octu i solimy do smaku . Wymieszać i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super przepis, te? mam t? gazetk?.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    każdy ten przepis zna , nie trzeba gazetek parysek ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    każdy ten przepis zna , nie trzeba gazetek parysek ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !