Sposób przygotowania

Podzielony na niewielkie kawałki kalafior przesmażyć na oliwie z oliwek dodajemy posiekaną cebulę i czosnek zalewamy niewielką ilością osolonej wody dodajemy koncentrat , ocet i gotujemy aż kalafior będzie miękki a sos zgęstnieje na koniec doprawiamy do smaku solą , pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takiego kalafiorka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takiego kalafiorka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetny pomysł na kalafiora

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !